Over leerKracht

leerKracht is huiswerkbegeleiding, maar dan leuker en effectiever dan traditionele huiswerkbegeleiding.
Wij verdiepen ons namelijk in jouw wereld. Wat zijn jouw interesses? Vandaaruit laten we zien hoe jij de wereld naar je hand kunt zetten.
Dat doen we in een relaxte omgeving, waar je in alle rust kunt werken aan je eigen succes.

Succes waar wij in geloven.

Team leerKracht

Angeliek van Kampen

Angeliek van Kampen

Eigenaar / Trainer & Coach

Angeliek, oprichter van leerKracht promoveerde en gaf als consultant training in het bedrijfsleven. Het onderwijs trok en ze kreeg de mogelijkheid les te geven aan de lerarenopleiding van de Hogeschool Utrecht. Vanuit deze functie en haar visie op leren ontstond leer-Kracht. “Ik geloof dat leren echt uit jezelf kan komen, als het relevant wordt. Dan is het leuk en blijft lesstof hangen. Wij kijken naar jouw talent, je mogelijkheden en de kansen die daarbij horen.”

Bas Tijhof

Bas Tijhof

Docent & Coach

Bas is verantwoordelijk voor de lessen in Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde. Vaak zijn dit vakken waar kinderen moeite mee hebben of zich niet toe kunnen zetten. Als student aan de Technische Universiteit Delft is hij continu bezig zich deze vakken eigen te maken. “Mijn doel bij leerKracht is om kinderen te prikkelen door ze te laten zien waarvoor deze vakken gebruikt worden en ze vooral de logica en structuur achter de stof te laten begrijpen.” Bas geeft ook een aantal hoogbegaafde kinderen met veel succes les!

Tijmen Kroezen

Tijmen Kroezen

Docent & Coach

Tijmen studeert Technische Natuurkunde aan de TU Delft en zijn grote hobby is hockey. Hij traint niet alleen zelf fanatiek, maar heeft ook veel training gegeven aan jongeren. Hen motiveren en ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen, is wat hij echt graag doet. Daarbij weet hij als natuurlijk als geen ander wat het is om school en veel sporten te combineren. De bèta-vakken vindt hij zelf het meest boeiend en hij legt het graag allemaal nog een keer uit aan de hand van allerlei voorbeelden uit het alledaagse leven.

Ons kantoor

Bereikbaarheid

We zijn goed bereikbaar met tram 9, bus 22,
auto, fiets, brommer, skateboard én lopend.
Je vindt ons aan de rand van het centrum
in Den Haag. De reisafstand per tram tot
Den Haag CS bedraagt ongeveer 10 min.

Adres

Riouwstraat 139
2585 HP Den Haag

Contact

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.

Adres

Riouwstraat 139
2585 HP Den Haag

Telefoon

Email