Tarieven

Huiswerkbegeleiding

De kosten voor huiswerkbegeleiding / hoogbegaafden begeleiding bij leerKracht bedragen €425 per maand en dit krijg je daarvoor:

  • 3 keer huiswerkbegeleiding per week; waarvan een half uur per week individuele begeleiding
  • Iedere 6 weken een evaluatie, opgesteld samen met de scholier, die ook naar ouders en school wordt gestuurd
  • Alle contactmomenten met school en die met ouders: ik ga dus ook eventueel mee naar aan de tafeltjes- of ouderavonden een mentorgesprek
  • De 1 blik agenda
  • En de GARANTIE dat je overgaat. Als dat overhoopt niet lukt, krijg je 80% van het totaalbedrag terug.

Extra:

Voor scholieren voor wiens ouders de kosten te begrotelijk zijn, hebben we ook wat plek vrij: neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. De kosten voor telefonisch overleg als er geen volledig pakket huiswerkbegeleiding is afgenomen: eerste 10 minuten gratis; daarna €10 per kwartier.

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding klik hier.

Expertise groepen

De kosten voor studie- en/of huiswerkbegeleiding in een expertise groep bedragen €175 per maand. Je krijgt 3 uur per week in groepsverband van maximaal 6 personen begeleiding in het vak waar je moeite mee hebt. In deze groep wordt gegarandeerd dat je altijd in totaal individueel een half uur aandacht/ les krijgt en dat er voldoende ruimte is voor vragen.

Voor meer informatie over expertise groepen klik hier.

Combinatie pakket

De combinatie van de studiebegeleiding van Angeliek en een expertise groep kan ook. De kosten bedragen in dat geval €550 per maand. Samen met jou gaan we bepalen hoe jouw gereserveerde uren begeleiding ingevuld worden.